Top 10 ţări cu cel mai puţin umor. Vezi cine ocupă primul loc

Care este ţara cu cel mai puţin umor - rezultatele unui sondaj internaţional. Germania, SUA sau Marea Britanie? - VIDEO

Germania s-a clasat pe primul loc intr-un sondaj internaţional care a vizat identificarea ţărilor care au cel mai puţin umor, scrie the Telegraph.

Mai mult de 30.000 de pesoane din 15 ţări au participat la sondaj şi au clasificat ţările cu cel mai puţin simţ al umorului. Marea Britanie, cu al său celebru umor britanic s-a clasat tocmai pe locul patru. Se pare că Monty Python, Blackadder, A Bit of Fry and Laurie sau Not the 9 o'clock news sau comedianţi precum Rowan Atkinson (Mr. Bean), Stephen Fry, Hugh Laurie (Dr.House), Eddie Izzard sau John Cleese (Monty Python) nu sunt atât de cunoscuţi în lume, comentează sursa citată.

Sondajul a fost făcut de site-ul de socializare Badoo.com şi a scos în evidenţă stereotipurile legate de simţul umorului atribuite diferitelor naţiuni. Purtătorul de cuvânt al site-ului spune că oamenii îi consideră pe britanici mai încuiaţi şi mai rezervaţi. Marea majoritate îi asociază pe nemţi mai degrabă cu raţiunea şi eficienţă decât cu ideea de comedie. Cei care apără umorul german spun că stereotipul este incorect, în condiţiile în care multe glume care sună bine în engleză sunt foarte greu de tradus şi nu îşi păstrează savoarea.

Top 10 ţări cu cel mai puţin umor:

1. Germania
2. Rusia
3. Turcia
4. Marea Britanie
5. SUA
6. Franţa
7. Polonia
8. Belgia
9. Olanda
10. Canada

 

 

Versiune mobil | completa