SILVIO BERLUSCONI ÎN ROMÂNIA. Premierul italian a fost întâmpinat la sediul Guvernului cu garda de onoare şi fanfara militară

SILVIO BERLUSCONI a ajuns ÎN ROMÂNIA. Premierul italian a fost întâmpinat la sediul Guvernului cu garda de onoare şi fanfara militară

UPDATE 15.40: Prim-ministrul italian Silvio Berlusconi, aflat la Bucureşti pentru o vizită de două zile, a sosit la Palatul Victoria, unde, împreună cu premierul Emil Boc, va conduce reuniunea interguvernamentală româno-italiană. El a fost întâmpinat la sediul Guvernului cu garda de onoare şi fanfara militară.

UPDATE 15.10: Silvio Berlusconi a sosit în Bucureşti.


Premierul italian Silvio Berlusconi îşi începe de azi vizita în România, urmând să discute cu omologul său român, Emil Boc, iar mâine să fie primit la Cotroceni de preşedintele Traian Băsescu.

Berlusconi şi Boc vor aborda subiecte precum comunitatea românească din Italia şi aderarea României la Spaţiul Schengen. De asemenea, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, îl va primi, tot azi, pe ministrul italian de Externe, Franco Frattini.

Vizita în România a lui Berlusconi înseamnă şi o pauză la nesfârşitele scandaluri în care este implicat premierul italian. De altfel, chiar azi premierul italian urma să fie audiat în procesul "Mediatrade" în care este acuzat de neregularităţi în cumpărarea unor drepturi de televizare.

CITEŞTE MAI DEPARTE PE: www.gândul.info
 

 

Versiune mobil | completa