Sexul în Oraşul Îngerilor - care este media anuală a contactelor intime în capitala americană sexului

Locuitorii din Los Angeles: mult sex, puţină plăcere. Care este motivul - studiu

Capitala americană a sexului ar putea fi Los Angeles, relevă un studiu recent. Astfel, locuitorii din Los Angeles fac mai mult sex decât americanii din alte oraşe, arată un studiu al unui producător de prezervative din SUA, citat de latimes.com.

Cercetarea, efectuată pe 1.000 de persoane majore, de ambele sexe, din 10 oraşe din SUA, a relevat că americanul de rând întreţine relaţii sexuale de 120 de ori pe an, în timp ce un locuitor din Los Angeles face sex de 135 de ori.

Citeşte şi: Cum a reuşit un şofer BEAT să facă SEX în timp ce maşina rula cu 136 km la oră. Şi amănuntul cu adevărat SURPRINZĂTOR abia acum vine...

Totuşi, calitatea nu este direct proporţională cu cantitatea, cel puţin în Los Angeles. Metropola este pe locul 7 din 10 în ceea ce priveşte gradul de satisfacţie sexuală a locuitorilor (75% sunt satisfăcuţi).

Un alt rezultat contradictoriu al studiului este că Philadelphia, aflată pe locul 10 în ceea ce priveşte numărul de contacte sexuale, 99 pe an, este pe locul întâi la gradul de satisfacţie, cu 82%.

În plus, Los Angeles este pe locul întâi la numărul de orgasme mimate, arată acelaşi studiu. "Oare pentru că avem cei mai mulţi actori aici?", se întreabă, cu umor, sursa citată.

LA Times aminteşte că "oraşul îngerilor" a ieşit al 41-lea din 50 într-un studiu mai vechi, legat de "sănătatea şi forma locuitorilor din marile oraşe", având un grad prea mare de bolnavi de diabet, dar şi prea puţine spaţii verzi sau terenuri de sport.

Astfel, publicaţia se întreabă dacă nu cumva calitatea slabă a partidelor sexuale din Los Angeles are legătură cu forma fizică slabă a locuitorilor.

 

 

Versiune mobil | completa