SCORPIONS la Bucureşti, concert de adio: „Suntem un uragan rock’n’roll, nu vrem să aşteptăm retrogradarea la o furtună tropicală”

SCORPIONS la Bucureşti, concert de adio: „Suntem un uragan rock’n’roll, nu vrem să aşteptăm retrogradarea la o furtună tropicală”. Foto: Octav Ganea

Trupa Scorpions le promite celor care vor merge mâine la concertul din cadrul turneului mondial de adio un show deosebit, plin de energie şi piese puternice, potrivit declaraţiilor făcute de membrii formaţiei în cadrul conferinţei de presă de astăzi. Ei au spus că încearcă să nu se gândească la momentul în care vor urca pe scena ultimului concert, preferând să se bucure de cariera lor de până acum şi să sărbătorească mâine, la Zone Arena, 40 de ani de Scorpions.

"Nu suntem trişti. Nu vrem să fim trişti că e ultimul turneu. E mai mult o celebrare - 40 de ani de Scorpions, alături de fanii noştrii de pretutindeni", a explicat Klaus Meine, solistul trupei. Concertul susţinut de formaţia germană face parte din turneul mondial de retragere "Get Your Sting And Blackout" care se va încheia la sfârşitul anului următor.

De ce au hotărât membrii formaţiei să încheie "cartea Scorpions"

Meine spune că au hotărât să se retragă înainte ca fanii să le poată reproşa că s-au ramolit. O dată ce vor înainta în vârstă, nu vor mai avea energia necesară pentru a se ridica standardele pe care şi le-au impus. "Suntem un uragan rock'n'roll, nu vrem să aşteptăm retrogradarea la o furtună tropicală", a declarat el.

Klaus Meine, solistul trupei Scorpions. Foto: Octav Ganea

Citeşte mai departe pe www.gandul.info

 

 

Versiune mobil | completa