SCENE din ultimul film al seriei HARRY POTTER. Cum va arăta bătălia finală a vrăjitorilor VIDEO

Cadre din ultimul film al seriei HARRY POTTER. Cum va arăta bătălia finală a vrăjitorilor. Foto: Reuters

Trailerul oficial al ultimului film din seria Harry Potter, Harry Potter şi Talismanele Morţii, partea a doua, a fost lansat miercuri, scrie Huffington Post. Ultima parte a seriei care a costat peste un miliard de dolari şi care a adus venituri de şase ori mai mari va apărea în cinematografele din întreaga lume pe 15 iulie.

În Harry Potter şi Talismanele Morţii, partea a doua, războiul dintre protagonist şi inamicul său, Cap-de-Mort, atinge punctul culminant. Harry (Daniel Radcliffe), Hermione (Emma Watson) şi Ron (Rupert Grint) sunt în căutarea celor trei talismane ale morţii despre care se crede că îl fac pe Cap-de-Mort nemuritor. Ultima parte a seriei epice va dezlega toate firele narative şi îi va delecta pe fani cu bătălia finală dintre vrăjitorii Ordinului Phoenix şi forţele răului.

Filmele sunt ecranizări ale cărţilor cu acelaşi nume scrise de autoarea britanică J. K. Rowling. Cele şapte cărţi înscrise în genul fantastic s-au vândut în peste 400 de milioane de exemplare. Volumul Harry Potter şi Talismanele Morţii a fost lansat în vara lui 2007, editorii americani anunţând un record de 12 milioane de exemplare vândute doar în Statele Unite.

 

 

Versiune mobil | completa