ROMÂNII AU TALENT. Britanicii, REVOLTAŢI că românul "Matrix" ar putea ajunge în finala „Britain’s Got Talent”: „Ce, a devenit concursul nostru "Românii au talent"?”

ROMÂNII AU TALENT. Britanicii, REVOLTAŢI că românul "Matrix" ar putea ajunge în finala „Britain’s Got Talent”: „Ce, a devenit concursul nostru "Românii au talent"?”

Peste 2,5 milioane de vizualizări a strâns pe YouTube românul Razy Gogonea, mişcându-se natural, la "Britain's Got Talent", într-un fel în care Keanu Reeves a reuşit să o facă în film doar cu ajutorul efectelor speciale. Însă nu toţi britanicii au fost încântaţi că l-au văzut la emisiunea-concurs.

"E un şomer român şi cu asta ai spus totul"

La secţiunea de comentarii a ziarelor britanice, cititorii dezbat dacă şomerul român, care locuieşte acum în Manchester, avea ce căuta la show.

"Când s-a transformat această emisiune în < Românii au talent>?", se întreabă un cititor la secţiunea de comentarii a tabloidului The Sun. Iar acestuia îi ţin şi alţii isonul. "Asta este problema cu această ţară. Britain's Got Talent, cu Razy care s-a născut în România, ar trebui să se numească Europa are talent", scrie altcineva. Completat de încă un forumist: "El este grozav, dar, după cum s-a menţionat deja, de ce se mai cheamă Britain's Got Talent, când în fiecare an sunt şi nebritanici admişi în concurs?". La aceeaşi secţiune de comentarii, un cititor postează doar atât despre Razy: "E un şomer român şi cu asta ai spus totul". Iar un forumist îi reproşează că trăieşte din ajutorul social, că nu are suficienţi bani încât să-i cumpere un inel de logodnă iubitei sale. "Găseşte-ţi o slujbă, ratat leneş!", îl apostrofează acesta.

DĂ CLICK AICI CA SĂ AJUNGI PE FORUMUL UNDE LE POŢI RĂSPUNDE ENGLEZILOR

"Nimeni nu se plânge că echipele britanice de fotbal sunt atât de bune datorită străinilor care joacă în ele"

Sunt însă şi britanici care îl laudă pe românul supranumit de presă "Dansatorul falit" ("Brokedancer"). "Acest tip mi s-a părut genial, e fascinant să îl priveşti, sper să ajungă departe", e încântat un cititor de prestaţia românului. Iar altcineva îi ia apărarea românului Matrix. "Britain's Got Talent ar trebui să fie despre toţi oamenii talentaţi care trăiesc în această ţară, indiferent de unde vin ei. Nimeni nu se plânge când grozavele noastre echipe de fotbal sunt atât de bune datorită străinilor care joacă în ele. Sau, după cum s-a menţionat mai devreme, britanicii au ajuns peste tot pe această planetă, de ce nu le spune nimeni să se ducă acasă", comentează un cititor The Sun.

CITEŞTE ÎN CONTINUARE PE: www.gandul.info
 

 

Versiune mobil | completa