PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea vineri

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea vineri (Imagine: Lucian Muntean / MediafaxFoto)

În ţară, vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vestul şi în nordul ţării, precum şi la munte unde pe arii restrânse vor fi averse, posibil şi descărcări electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi de la 21 de grade în Maramureş până la 34 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 11 şi 19 grade, mai scăzute în depresiuni până la 8 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, cu totul izolat se va semnala ceaţă.

Vineri, în Bucureşti, vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă, cu o maximă de 32...33 de grade. Cerul va fi mai mult senin şi vântul slab. Temperatura minimă va fi de 15...17 grade, uşor mai scăzută în zona periferică.

La munte, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va prezenta înnorări temporare şi pe arii restrânse vor fi averse, posibil şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative faţă de ziua precedentă. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni, cu totul izolat se va semnala ceaţă.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

 

 

Versiune mobil | completa