Pro TV a dat startul pentru preselecţiile celui de-al doilea sezon al show-ului "Românii au talent". Vezi aici cum te poţi înscrie

Pro TV a dat startul pentru preselecţiile celui de-al doilea sezon al show-ului "Românii au talent". Vezi aici cum te poţi înscrie

Pro TV a dat startul pentru preselecţiile celui de-al doilea sezon al show-ului "Românii au talent", cel mai de succes show al momentului, informează www.protv.ro.

După ce mii de români au venit la preselecţiile pentru primul sezon al show-ului "Românii au talent", este timpul să înceapă o nouă rundă de preselecţii la care cei interesaţi pot lua parte. Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu sunt gata să redescopere noi talente nebănuite şi neaşteptate într-o nouă rundă de preselecţii.

Nu contează meseria pe care o au persoanele interesate să participe la preselecţiile "Românii au talent", ci doar talentul deosebit. Potrivit Mediafax, în prima ediţie a show-ului s-au prezentat de la contabili la bucătari, de la sudori la economişti, de la profesori la cizmari, de la medici la vânzători, de la farmacişti la şomeri şi au demonstrat că românii sunt foarte talentaţi.

Nu există limită de vârstă

La "Românii au talent", cel mai de succes show al momentului, nu există niciun fel de limită de vârstă, tot ceea ce contează sunt talentul şi dorinţa de a-l împărtăşi tuturor.
Nu există restricţii nici în ceea ce priveşte numărul celor care îşi propun să-şi etaleze talentele, astfel încât la preselecţii se pot prezenta fie singuri, fie cu clasa, fie cu familia, fie cu prietenii. Profesionişti sau nu, scena este deschisă tuturor celor care vor să-şi împlinească un vis.
Oricine are un talent, indiferent care ar fi acesta, poate intra pe www.romaniiautalent.ro şi se poate înscrie la preselecţii chiar din acest moment.

CITEŞTE MAI DEPARTE PE www.gandul.info

 

 

Versiune mobil | completa