O firmă germană de asigurări A ORGANIZAT O PETRECERE CU 20 DE PROSTITUATE pentru angajaţii model

O firmă germană de asigurări A ORGANIZAT O PETRECERE CU 20 DE PROSTITUATE. Fetele erau ŞTAMPILATE după fiecare "UTILIZARE". Ce spun PROSTITUATELE

Conducerea Munich Re, o companie germană de asigurări, a fost nevoită să îi concedieze pe directorii care au dat, în 2007, o petrecere cu prostituate, după ce informaţia a apărut în revista germană Der Spiegel.

Conform sursei citate, filiala din Dusseldorf a companiei a organizat, în Budapesta, o petrecere pentru cei mai buni 100 de angajaţi ai săi, la care au participat şi 20 de prostituate plătite înainte de eveniment. Ulterior, în revista internă a Munich Re au apărut informaţii despre petrecere, pe care unii au descris-o drept "nemaipomenită".

Petrecerea ar fi avut loc la nişte băi termale din capitala Ungariei, de obicei foarte frecventate de turişti. Dar evenimentul organizat de Munich Re s-a desfăşurat în spatele uşilor închise. O sursă care a participat la eveniment l-a descris pentru publicaţia Handelsblatt: "Între două dintre izvoarele termale, a fost construită o scenă pe care două prostituate şi un bărbat, care susţinea că este proxenetul lor, îşi provocau plăcere".

Publicaţia susţine că doar unele dintre prostituate erau disponibile pentru servicii sexuale, iar acestea erau recunoscute după culoarea brăţării pe care o purtau. Astfel, portocaliu însemna "disponibil pentru sex", alb - "doar pentru directorii executivi", iar roşu - "sunt doar animatoare".

Cei mai buni cinci angajaţi ai firmei ar fi avut acces atât la prostituatele cu brăţară portocalie, cât şi la cele cu alb.

Directorii duceau prostituatele cu brăţări albe în paturi cu baldachin şi le ştampilau după fiecare "utilizare". Astfel, fiecare ştia câţi colegi au fost cu respectiva fată, înaintea sa.

Handelsblatt a aflat toate aceste detalii de la o persoană care susţine că a fost portar la eveniment. "Toată lumea ştia că sunt invitate prostituate", a declarat sursa.

Alexander Becker, directorul departamentului de relaţii cu presa al companiei-mamă de care aparţine Munich Re, a confirmat cele de mai sus. "Este adevărat că, în iunie 2007, a avut loc o delegaţie de stimulare a angajaţilor. Cercetările noastre arată că, într-o seară, au fost prezente 20 de prostituate. Din câte ştim, a fost un incident izolat, dar încercăm să aflăm dacă nu au avut loc şi altele", explică Becker.

El a mai precizat că petrecerea a fost "o încălcare flagrantă a regulilor din interiorul organizaţiei" şi nu poate fi tolerată. "Cei care au organizat-o nu mai lucrează pentru noi", a explicat Becker.

Prostituatele susţin că astfel de evenimente sunt profitabile pentru ele

Deşi CEO-ul companiei declarase, imediat după apariţia ştirii, că "astfel de petreceri nu sunt deloc obişnuite", el a fost contrazis de o prostituată şi de o patroană de bordel, care au vorbit pentru Der Spiegel Online.

Matroana a declarat că astfel de evenimente sunt ceva normal. "Companiile angajează cu regularitate fete care să condimenteze excursiile şi petrecerile", a declarat aceasta.

Şi angajaţii bărbaţi intră adesea în joc. "Prima dată, bărbaţii par surprinşi şi îşi arată cu tristeţe verighetele. Dar, după câteva băuturi, inelele dispar în buzunarul hainei", au explicat cele două.

Patroana bordelului susţine că "incidentul e normal. În special firmele de asigurări apreciază astfel de petreceri şi îşi recompensează angajaţii cu dame de companie. Totuşi, m-a surprins mărimea petrecerii".

Patroana a mai precizat că multe companii mari reuşesc să organizeze astfel de petreceri din fonduri care nu apar în documente. Prostituatele apreciază astfel de evenimente, considerându-le foarte profitabile. "Organizatorii cheltuie o grămadă de bani, iar raportul între timpul petrecut şi efortul fizic depus este bun pentru noi", spune una dintre prostituate.

 

 

Versiune mobil | completa