O femeie care a primit 1 MILIARD DE DOLARI în urma divorţului a intrat în FALIMENT PERSONAL. Cum şi-a "gestionat" banii

Patricia, alături de fostul ei soţ, mogulul media John Kluge

O femeie din Marea Britanie, care a fost căsătorită cu unul dintre cei mai bogaţi americani şi a primit un miliard de dolari în urma divorţului de acesta, şi-a depus actele necesare intrării în faliment personal, scrie Telegraph.

Patricia s-a căsătorit, în 1982, cu mogulul media John Kluge, care pe atunci avea 66 de ani, o avere de 6 miliarde de dolari şi era cel mai bogat om din SUA. Opt ani mai târziu, când au divorţat, femeia a primit vila în care a trăit cu soţul ei, un teren deţinut de acesta în Virginia, plus bani.

Femeia s-a recăsătorit şi, împreună cu noul soţ, a deschis o vinărie pe cele 313 hectare din Virginia primite de la John Kluge. Cei doi produceau vinuri pentru Casa Albă şi restaurantele de lux din New York, iar preţul unei sticle putea ajunge la 500 de dolari.

În ciuda investiţiei iniţiale de 43 de milioane de dolari, vinăria a întâmpinat probleme la începutul crizei financiare. Afacerea a fost vândută, la începutul acestui an, către Donald Trump, prieten de familie al cuplului, pentru 5,9 milioane de dolari.

Vila în care locuia cuplul, primită şi ea de la John Kluge, a fost vândută pentru 14,8 milioane de dolari, deşi la un moment dat era evaluată la 100 de milioane. Acum, Patricia şi noul soţ locuiesc într-o casă mult mai modestă, notează sursa.

Deşi problemele ei şi ale soţului ei sunt foarte grave, fosta doamnă Kluge spune: "Suntem foarte fericiţi. Asta e viaţa, nu suntem primii care trec prin aşa ceva. Vedem multe lucruri pozitive în această situaţie. Până la urmă, sunt britanică: dacă îmi tai o mână, creşte alta în loc".

 

 

Versiune mobil | completa