NUNTA REGALĂ, LIVE PE GÂNDUL. Prinţul William şi Kate Middleton au devenit Duce şi Ducesă de Cambridge

NUNTA REGALĂ, LIVE PE GÂNDUL

VEZI AICI IMAGINI LIVE DIN LONDRA


Video clips at Ustream

UPDATE 10:30 Au început să sosească primii invitaţi la catedrală, îmbrăcaţi în ţinute de ceremonie. În timp ce bărbaţii poartă frac, vestă şi lavalieră de mătase, doamnele au capetele acoperite cu pălării spectaculoase. Ţinutele sunt în culori vii, predominând turcoazul, fucsia, nunanţele de alb, crem şi gri

UPDATE 10:25 Prinţul William a primit din partea Reginei titlul de Duce de Cambridge, iar viitoarea sa soţie va fi Alteţă Regală şi Ducesă de Cambridge. Kate Middleton este o fată "din popor", fără titlu nobiliar, deşi părinţii săi sunt oameni cu stare. Şi ultimul Duce de Cambridge, Prinţul George, născut la 1819 s-a căsătorit tot cu o fată de rând, din dragoste.

UPDATE 10:20 Vedeţi pe gândul cum arată viaţa celor doi miri în imagini.

UPDATE 10:18 Arhiepiscopul de Canterbury, cel care va oficia căsătoria, a declarat pentru BBC că e foarte entuziasmat. "Întotdeauna mă bucur de nunţi, iar aceasta este una specială. Cei doi tineri sunt oameni inteligenţi şi realişti şi au, de asemenea, idealuri înalte despre căsătorie, dar şi despre alte lucruri". Nu el, ci Episcopul Londrei, un prieten al prinţului Charles va fi cel care se va adresa invitaţilor de la Catedrală.

UPDATE 10:10 Balconul de la Buckingham Palace, unde vor apărea, după ceremonie, tinerii miri şi familia regală, a fost drapat în material textile de culoare roşie, cu ciucuri aurii.

UPDATE 10:03 O cafea sau un ceai la standurile cu gustări şi răcoritoare de pe traseul nunţii costă 1,8 euro. "Nici vorbă de o nuntă de austeritate aici", a observat corespondentul BBC Sarah Bell.

CITEŞTE ÎN CONTINUARE PE: www.gandul.info

 

 

Versiune mobil | completa