Liderul PDL Hunedoara face plângere la CNA împotriva televiziunii locale care a difuzat imagini cu elevii participanţi la acţiunea electorală

Liderul PDL Hunedoara face plângere la CNA împotriva televiziunii locale care a difuzat imagini cu elevii participanţi la acţiunea electorală

c sugerând că ei ar fi participat la o acţiune electorală, el reclamând că imaginile au fost difuzate de postul care aparţine fiicei liderului PNL Hunedoara.
Preşedintele PDL Hunedoara, deputatul Viorel Arion, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că va depune o plângere la CNA împotriva televiziunii locale HDTV, care a difuzat imagini cu copii, sugerând că aceştia ar fi participat la o acţiune electorală a PDL.

"Televiziunea HDTV, care a difuzat imaginile, aparţine fiicei preşedintelui PNL Hunedoara, Mircea Moloţ, şi pot dovedi că este o înscenare. Am şi eu o înregistrare, sper să se înţeleagă, în care nişte copii scandează numele candidatului PNL Bolescu. Cei care au scandat lucrurile difuzate de televiziune nu au făcut decât să răspundă. Televiziunea a difuzat doar o parte şi consider că a dezinformat. Mai mult, legal, ar fi fost necesar acordul scris al părinţilor pentru a-i filma şi a difuza imagini cu acei copii", a explicat Arion.
El a afirmat că în cursul zilei de miercuri va solicita Registrului Comerţului o listă a acţionariatului firmei care deţine televiziunea locală HDTV şi o va face publică pentru a demonstra că este deţinută de fiica preşedintelui PNL Hunedoara, Mircea Moloţ, care este şi şeful CJ.

 

 

Versiune mobil | completa