Jocuri studenţeşti. Prinţul William a participat, în timpul facultăţii, la o licitaţie de "sclavi" pentru a o cumpăra pentru o zi pe actuala sa soţie. Cât a costat Kate

Jocuri studenţeşti: Prinţul William a plătit 200 de lire pentru a avea-o pentru o zi pe actuala sa soţie în timpul facultăţii Foto: Daily Mail

În timpul unei petreceri din timpul facultăţii, prinţul William a participat la o licitaţie de "sclavi" pentru o zi unde a plătit 200 de lire pentru a avea-o pe Catherine Middleton numai pentru el. Deşi se ştie că povestea de dragoste a ducelui şi a ducesei de Cambridge a debutat în clipa în care William a zărit-o pe Kate pe un podium prezentând moda, se pare că fiul cel mare al casei regale britanice a ochit-o pe actuala sa soţie cu câteva luni înainte, anunţă Daily Mail.
Aceasta este povestea unei colege de-a celor doi tineri căsătoriţi, Laura Warshauer, care a locuit cu ei, în acelaşi cămin, în timpul primului an de facultate. Warshauer a scris de curând un cântec în care vorbeşte despre perioada din facultate când stateau toţi colegii pe jos şi mâncau din farfurii de plastic, incluzându-i pe Will şi Kate în versurile melodiei.

Tânăra susţine că ducele şi ducesa s-au plăcut de dinainte, din timpul unei petreceri cu tema "Harry Potter". În seara acelei petreceri, s-au organizat mici licitaţii prin care studenţii îşi licitau câte un coleg sau o colegă să îi fie "sclav" pentru o zi, ocazie cu care prinţul William a plătit 200 de lire pentru a o avea pe Kate. Despre acea petrecere, Warshauer îşi aminteşte că actuala ducesă era îmbrăcată în şcolăriţă şi că "Kate şi William au dansat împreună toată noaptea".

Foto: Daily Mail

Citeşte mai departe pe www.gandul.info

 

 

Versiune mobil | completa