Ilie Năstase sparge un mit: "Câte femei am avut cu adevărat"

Joi apare noul număr PLAYBOY ROMÂNIA. Ilie Năstase sparge un mit şi spune câte femei a avut cu adevărat

În noul număr al revistei Playboy România, care apare pe 1 septembrie, tenismenul Ilie Năstase oferă un interviu, în care vorbeşte despre femeile din viaţa lui, despre tenis, dar şi despre cum era să ajungă primarul Capitalei.

"Domnişoara care m-a ajutat să-mi scriu autobiografia m-a întrebat: 'Câte femei aţi avut?'. De unde să ştiu?! (...) Una, două, trei, cinci… Cred că 400. (….) M-a lăsat ce m-a lăsat, după care a revenit la povestea cu numaratoarea. Zic: 'Uite, m-am gândit eu bine şi cred c-am greşit. Sunt vreo 800". Ea a tot insistat, eram intr-un restaurant, mai puneam un pahar de şampanie, înca un pahar… Zic: 'Fac un târg cu tine. Să fie de la mine: 2 500!'. Şi-aşa a rămas. Da' pe cuvânt că n-au fost atâtea! ", povesteşte, cu umor, Nasty.

Citiţi mai multe pe site-ul Playboy România.

"Eram prost când am candidat la Primărie, noroc că n-am ieşit!"

Tenismenul a rememorat şi episodul din 1996, când a candidat pentru Primăria Capitalei.

"Eram prost în '96, când m-a contactat Adrian Năstase, să-mi faca propunerea de a candida la fotoliul de primar al Capitalei. Noroc ca n-am ieşit! Toată nebunia m-a costat 900 de mii de euro. Da' ce, ştiam eu ceva despre politică? Hai să fim serioşi! În afară de Iliescu, nu ştia nimeni nimic pe-atunci, era toată lumea în aceeaşi oală, putea să intre oricine în politică. Ei, din oala aia, cine a promis cel mai mult a câştigat. Ciorbea a promis că face oraşul perfect în 200 de zile. Eu n-am vrut să promit", spune Năstase.

Întrebat dacă e mai liniştit de când a demisionat de la Federaţia Română de Tenis, unde ocupa cea mai înaltă funcţie de conducere, Năstase a răspuns: " Am mai mult timp pentru mine şi pentru copii. Înainte, eram la dispoziţia Federaţiei, le-aduceam şi bani de la sponsori şi tot eu am ieşit rău. Am zis că, dacă dupa 13 ani, aşa de rău sunt eu, îmi dau demisia. M-a sunat domnul preşedinte Băsescu: 'Măi Iliuţă, trebuie să rămâi, că Federaţia o să moară!'. Şi-a avut dreptate. A murit. Din 30 de turnee, nu ştiu dacă mai avem 10. Singurul lucru care mă interesează acum e turneul privat de la Bucureşti, care are loc în aceasta lună, cu sprijinul BRD. S-a semnat pe patru ani contractul. Dacă mai găsim bani, mai facem unul şi în Herăstrău".

Ilie Năstase nu este singurul tenismen care a acordat un interviu pentru numărul din septembrie al revistei Playboy România. Victor Hănescu, Victor Crivoi, Horia Tecău şi Marius Copil, patru dintre cei mai în vogă tenismeni români, au dialogat şi ei cu reporterii celebrei reviste pentru bărbaţi.


 

 

Versiune mobil | completa