HOROSCOP cu Neti Sandu: Racii fac cheltuieli, Scorpionii îşi găsesc dragostea, iar Balanţele pleacă în vacanţă

HOROSCOP: Racii fac cheltuieli, Scorpionii îşi găsesc dragostea, iar Balanţele pleacă în vacanţă, Sursa foto: Publimedia, Victor Ciupuliga

Neti Sandu îţi dezvăluie ce ţi-au pregătit astrele pentru astăzi, 5 iulie 2011.

CAPRICORN - Prelungiţi sau nu încă un contract, poate mai aşteptaţi până la toamnă să vedeţi ce se mai întâmplă. E posibil să mai primiţi nişte oferte între timp. O să achitaţi şi nişte facturi şi faceţi tot posibilul să vă eliberaţi de toate datoriile. După toate acestea, puteţi să plecaţi liniştiţi în vacanţă.

VĂRSĂTOR - E momentul să îndreptaţi o situaţie, să daţi nişte explicaţii ca să vă luaţi banii cuveniţi, să vă bucuraţi de stima şi recunoştinţa de altădată. Veţi avea parte şi de o întâlnire emoţionantă. Vă temeţi de ce-o să vă spună fiinţa pe care o iubiţi, dar o să vedeţi că sentimentele sunt reciproce.

PEŞTI - La locul de muncă, aveţi mult de lucru şi presiunea e destul de mare ca să terminaţi tot ce e pe ordinea de zi. Starea de tensiune şi de încordare vă pot pune sănătatea în pericol, care şi aşa "scârţâie" pe ici, pe colo. Dacă vă simţiţi rău, consultaţi un medic pentru a preîntâmpina ca durerile să vă ţintească la pat.

BERBEC - Vă interesaţi de un job în străinătate sau de nişte studii de perfecţionare într-un domeniu anume, de o bursă în afară care să vă lărgească orizontul. Pot apărea discuţii în contradictoriu cu partenerul de suflet şi n-ar fi de dorit să puneţi paie pe foc.

TAUR - E vânzoleală mare la cât sunteţi puşi pe cheltuieli, mari de data aceasta. Unele au legătură cu întreţinerea şi aprovizionarea casei, altele cu organizarea unei vacanţe. O să contribuiţi poate cu nişte bani ca să plătiţi consultaţia la doctor pentru copil sau pentru nepoţel.

GEMENI - Efervescenţă mare la voi - vă apucaţi de noi treburi odată, dar aveţi noroc că vă ies toate şi încă vă mai rămâne energie şi pentru alte lucruri. E nevoie de un surplus de concentrare la activităţile de tip intelectual. Vă puteţi ajuta şi de o doză de vitamine sau minerale.

RAC - O să faceţi nişte cheltuieli pentru că v-aţi hotărât să vă puneţi casa la punct, să reparaţi câte ceva şi chiar să cumpăraţi lucruri noi în locuinţa dumneavoastră pentru confortul familiei. E posibil să primiţi o atenţionare - că n-aţi fi plătit o factură sau că aveţi de luat un colet de la poştă sau de achitat un mandat poştal.

LEU - E alergătură după nişte acte sau cumpărături, o să fie agitaţie până vă rezolvaţi toate problemele care vă stau pe cap şi care pot avea legătură cu copii. Veţi avea parte de o întâlnire amicală, staţi la taclale, vă răcoriţi cu un fresh sau o îngheţată şi vă puneţi ordine în gânduri.

FECIOARĂ - Prioritară este sănătatea în momentul de faţă, poate aveţi de luat un tratament sau faceţi drumuri la spital pentru analize. Vă reuşesc demersurile care ţin de recuperarea unor bani şi de proiectele de sertar pe care acum le puteţi scoate la vedere.

BALANŢĂ - Vă puteţi asocia cu nişte oameni fie pentru o plecare în excursie, fie ca să desfăşuraţi alt gen de activitate în timpul liber în grup. Păreţi a fi pe picior de plecare, o să lăsaţi toate treburile ca să vă distraţi. Să faceţi abstracţie de rate şi de facturi.

SCORPION - O să rulaţi nişte bani ca să mai achitaţi o datorie, dar şi ca să vă luaţi lucruri care vă plac, să le faceţi o bucurie şi celor dragi, pe cât posibil. Aveţi toate şansele să vă refaceţi viaţa sentimentală, să întâlniţi pe cineva care să vrea o relaţie serioasă cu dumneavoastră. Jupiter se ocupă de acest aspect.

SĂGETĂTOR - Vă puteţi prezenta la un casting sau în faţa unei comisii, complet de judecată care să vă legalizeze un act, să vă recunoască nişte drepturi. Vă străduiţi să strângeţi bani pentru concediu sau să-i trimiteţi măcar pe copii într-o tabără cu şcoala, cu grădiniţa sau la bunici.

 

 

Versiune mobil | completa