Două persoane din Hunedoara, arestate după ce au furat 24.000 de lei şi bijuterii din casa unui bătrân

de Pacala Dana - Mediafax, Nicoleta Medrea

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, agentul principal Adriana Voina, a declarat, joi, că poliţiştii din municipiul Brad, împreună cu cei de la Serviciul Acţiuni Speciale Hunedoara, au identificat şi ulterior au reţinut două persoane - un bărbat de 48 de ani, din Brad, şi iubita acestuia, de 23 de ani, din comuna Crişcior - suspectate că au furat bani şi bijuterii din locuinţa unui bărbat de 82 de ani.

"Poliţiştii au stabilit că suspecţii cunoşteau faptul că partea vătămată deţinea o sumă mare de bani. Femeia s-a deplasat la locuinţa părţii vătămate de mai multe ori, câştigându-i încrederea prin oferirea de servicii de menaj. După ce a aflat unde îşi ascundea banii, femeia s-a deplasat din nou la locuinţa părţii vătămate, sustrăgându-i dintr-un dulap suma de 24.000 de lei şi bijuterii din aur, în valoare de 1.500 de lei. Cu ocazia percheziţiilor efectuate la domiciliile celor doi suspecţi, poliţiştii au reuşit să recupereze bijuteriile şi suma de 1.000 de lei", a declarat Voina.

Cei doi suspecţi au fost prezentaţi Judecătoriei Brad cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii au emis, miercuri, pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru complicitate la furt calificat, în cazul bărbatului, şi furt calificat, în cazul femeii.

Cei doi au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Judeţene Hunedoara.

 
Tag-uri:
suspecţi
,furt
,arest

 

Versiune mobil | completa