Cum a reuşit un puşcaş marin să o convingă pe actriţa Mila Kunis să-i fie parteneră la bal, fără ca măcar să o cunoască

Sursa foto: Reuters

Un militar american din Afganistan i-a lansat actriţei Mila Kunis o invitaţie la bal, prin intermediul internetului. După ce a văzut filmuleţul pe care sergentul l-a postat pe YouTube, vedeta din "Lebăda neagră ("Black Swan"), a acceptat să-l însoţească la balul puşcaşilor marini, care se va desfăşura în luna noiembrie, în Carolina de Nord.

Sergentul Scott Moore a postat pe 7 iunie un clip pe YouTube în care o ruga pe "una dintre cele mai dorite femei din lume" să-l însoţească la Balul Trupelor Marine. În decizia ei, tânăra de 27 de ani a fost influenţată de Justin Timberlake, partenerul ei din filmul "Friends with Benefits" . Timberlake a încurajat-o pe Mila să dea curs invitaţiei lansate de Moore.

"Ai văzut asta? Ai auzit de acest lucru? Trebuie să accepţi şi să faci asta pentru ţara ta", i-a spus acesta partenerei lui de pe platourile de filmare, imediat după ce a văzut filmuleţ pe un canal de ştiri, scrie The Telegraph. Actriţa de origine ucraineană i-a răspuns puşcaşului marin: "Vom face acest lucru, domnule. Voi fi alături de tine".


Cum i-a venit bărbatului ideea de a o invita pe Mila la bal

Sergentul Scott Moore a creat un canal special pe Youtube, pe care l-a intitulat: "GowithmeMila" (n.r. "Vino cu mine, Mila"). Puşcaşul marin a acceptat să dezvăluie jurnaliştilor cum de i-a venit năstruşnica idee de a încerca să o convingă pe Mila Kunis să-l însoţească la petrecere. Potrivit ABC News, la baza acestei iniţiative ar fi stat un pariu. "Unul dintre colegii mei a pariat că nu aş fi în stare de aşa ceva, să fac un videoclip şi apoi să-l postez pe internet. Desigur, un pariu între puşcaşii marini trebuie onorat, aşă că mi-am încercat norocul", a explicat Moore.

Sergentul a fost susţinut de prieteni, de colegii din batalion, precum şi de familie. "Sunt foarte încântat de şansa de a fi însoţit de domnişoara Kunis la bal şi aş dori să-i mulţumesc pentru că mi-a acceptat invitaţia", a afirmat Moore.

Videoclipul prin care puşcaşul marin i-a lansat invitaţia a adunat aproape un milion vizualizări şi peste 5.000 de like-uri.

 

 

Versiune mobil | completa