Cu cine concurează ROMÂNUL supranumit MATRIX de la „Britain’s got talent”: ASCULTĂ-L pe Ed Reid – „noul Susan Boyle”

Care este adversarul românului de la „Britain’s got talent”. Cântăreţul Ed Reid – „noul Susan Boyle”

Românul Razy Gogonea, care a impresionat juriul de la "Britain's got talent" cu un număr de dans inspirat din Matrix, concurează alături de câţiva britanici talentaţi pentru premiul de 100.000 de lire (113.000 euro). Printre ei se află un cântăreţ din Scoţia care a fost denumit de presa occidentală "the new Susan Boyle" (noul Susan Boyle), informează Huffington Post.

Edward Reid a interpretat cântece de leagăn într-o variantă originală ce a impresionat juriul şi audienţa. Reid a cântat versurile de la mai multe cântece pentru copii: "Old McDonald", "Twinkle, Twinkle Little Star" şi "If You're Happy and You Know It, Clap Your Hands".

Reid are 35 de ani, locuieşte într-un sat lângă oraşul Glasgow şi predă cursuri de actorie pentru pensionari. După ce s-a prezentat publicului, juriul l-a întrebat ce vrea să facă în viaţă, iar Reid a spus că de pe vremea când era copil şi-a dorit să cânte în faţa unei audienţe pe o scenă. Dacă, la început, juriul zâmbea amuzat, după ce a cântat, Ed Reid a primit aplauze de la public. David Hasselhoff, care face parte din juriu, a spus "Wow, foarte creative şi foarte amuzant".

 

 

Versiune mobil | completa