CONTESTAŢII BAC 2011 HUNEDOARA

Un număr de 2.010 contestaţii au fost depuse în urma examenului de bacalaureat, în judeţul Hunedoara, cele mai multe fiind înregistrate la disciplinele matematică, limba şi literatura română, biologie şi geografie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Hunedoara au anunţat, marţi, că au fost depuse 2.010 contestaţii în urma bacalaureatului, iar numărul cel mai mare de contestaţii s-a înregistrat la disciplina matematică T2, urmată de limba română şi biologie vegetală şi animală, dar şi de geografie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISJ Hunedoara, Raluca Iacobescu, unii dintre tinerii care nu au obţinut note de trecere la examenul de bacalaureat au făcut contestaţii pentru mai multe dintre probele la care au considerat că au fost nedreptăţiţi.

"Au fost depuse 2.010 contestaţii în întreg judeţul Hunedoara, dintre care 639 la matematică, 604 la limba română, 343 la biologie şi 118 la geografie. La celelalte materii numărul contestaţiilor înregistrate este mai mic. În perioada 5-7 iulie se vor reevalua lucrările, urmând ca în 8 iulie să fie anunţate rezultatele finale", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISJ Hunedoara, Raluca Iacobescu.

Înainte de contestaţii, promovabilitatea examenului de bacalaureat în judeţul Hunedoara a fost de 38,36 la sută, întrucât doar 1.939 dintre cei 5.056 de absolvenţi prezenţi la examenul de bacalaureat au promovat.

Nicoleta Medrea, corespondenti@mediafax.ro

 

 

Versiune mobil | completa