CONTESTAŢII BAC 2011 COVASNA

ISJ Covasna a înregistrat peste 850 de contestaţii la bacalaureat, cele mai multe la limba română FOTO: Publimedia Octav Ganea

Peste 850 de contestaţii au fost înregistrate la Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Covasna din partea elevilor nemulţumiţi de media obţinută la bacalaureat, cele mai multe - 351 - fiind depuse la limba şi literatura română, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Covasna, Alis Pop, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că instituţia a înregistrat 866 de contestaţii din partea elevilor nemulţumiţi de media obţinută la examenul de bacalaureat.

Dintre acestea, cele mai multe contestaţii au fost depuse la limba şi literatura română, respectiv 351, apoi la limba şi literatura maghiară (129) şi la matematică şi istorie.

În Covasna, procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat este de 44,29, înainte de rezolvarea contestaţiilor, în timp ce în sesiunea din vara anului trecut examenul a fost promovat de 72,12 la sută dintre candidaţi.

Kiss Edit, corespondenti@mediafax.ro

 

 

Versiune mobil | completa