CONCERT INNA ÎN ROMÂNIA. Cum a coborât aseară INNA din ELICOPTER direct pe SCENA de la ARENELE ROMANE - VIDEO

CONCERT INNA ÎN ROMÂNIA. Cum a coborât aseară INNA din ELICOPTER direct pe SCENA de la ARENELE ROMANE - VIDEO Foto: Mediafax//Daniel Mihăilescu

Inna a coborât aseară pe o frânghie dintr-un elicopter pe scena de la Arenele Romane, unde fanii o aşteptau cu mâinile în aer. Cântăreaţa, aflată la primul concert mare din România, a încântat publicul cu piesele care au făcut-o celebră, precum "Hot", "Sun is Up" sau "Amazing".

Momentul spectaculos al intrării în scenă a fost filmat de mai mulţi fani prezenţi la eveniment, iar înregistrările au fost postate pe Youtube. "Aterizarea" Innei poate fi urmărită în jurul minutului 05:00.

Cântăreaţa este apreciată atât în România, cât şi peste hotare. Pagina ei de Facebook a primit peste 2,6 milioane de Like-uri, iar fanii din străinătate au creat alte conturi similare pentru artistă. Prin urmare există pagina Inna Italia (5.500 de like-uri), Inna Chile (1.500 de like-uri), Inna Polonia (2.000 de like-uri) sau Inna Mexic (4.800 de like-uri). Succesul vedetei pe reţelele de socializare poate fi măsurat cu ajutorul feedback-ului primit de la admiratori. Astfel, un mesaj simplu precum "Heyyyyyyyy" publicat de Inna pe 13 mai a fost apreciat de 2.654 de persoane, iar postarea a avut 1.014 comentarii.

Gafele Innei au ajuns şi ele virale pe internet. Într-un interviu acordat unui post maghiar de televiziune, Inna şi-a trădat neajunsurile, ea având unele exprimări stângace în limba engleză. Cu toate acestea, fanii care şi-au exprimat părerile la secţiunea de comentarii i-au luat apărarea, precizând că filmarea este veche şi că Inna este mult mai pricepută la engleză acum. "Interviul este de acum doi ani... ea recunoaşte că nu ştia să vorbească în engleză, iar acum se descurcă foarte bine", spune un admirator.

 

 

Versiune mobil | completa