Colţul oamenilor SĂTUI DE NUNTA REGALĂ. Cum să "scapi" de marele eveniment. Ce răspund românii la sondajul "De ce nu mă interesează nunta regală?"

SĂTUL DE NUNTA REGALĂ? Cum să "scapi" de marele eveniment- GALERIE FOTO

Nu toată lumea este entuziasmată de nunta regală dintre prinţul William şi Kate Middleton, care însă pare să fi acaparat internetul. Conform căutărilor din ultimele săptămâni de pe Google, nunta regală este mai importantă decât Dumnezeu, Barack Obama, Justin Bieber sau iPadul. Totuşi, nu a întrecut popularitatea Facebookului sau a iPhoneului.

Pentru cei care nu vor să mai audă de marele eveniment, există câteva soluţii, propuse de Huffington Post:

1. PROXLET este o extensie a browserului Google Chrome, care îi lasă pe utilizatori să decidă mesajele pe care vor sau nu vor să le vadă pe Twitter. Proxlet se bazează pe cuvinte cheie (spre exemplu, dacă introduci cuvintele "nunta regala", nu vei primi nimic legat de acest subiect), dar poţi bloca şi utilizatori cu totul.

2. FEED FILTER permite utilizatorilor Mozilla Firefox să elimine toate ştirile din feed care conţin anumite cuvinte cheie. De asemenea, aplicaţia şterge mesajele duplicat, astfel că viralele nu îi vor mai enerva pe internauţi.

Nici comedianul Jerry Seinfeld nu este impresionat de nunta regală, pe care o caracterizează drept "un joc de-a costumatul, tipic britanic. Hai să ne prefacem că suntem oameni speciali. OK, toată lumea se va preface"

3. FILTTR este o versiune mai "inteligentă" a lui Twitter, care poate fi organizat într-o "listă albă" şi o "listă neagră". Subiectele de pe lista neagră nu vor apărea în fluxul de ştiri.

4. MIXERO este o aplicaţie destinată oamenilor "pentru care timpul este preţios şi sunt sătui de informaţiile inutile". Programul permite filtrarea subiectelor, în funcţie de cuvinte cheie, zile şi ore.

CITEŞTE

ÎN

CONTINUARE

PE:

www.gandul.info
 

 

Versiune mobil | completa