Cei doi RObotzi MO şi F.O.C.A. se duc la film. Creative Monkeyz urcă pe scenă la TIFF

Cei doi RObotzi MO şi F.O.C.A. se duc la film. Creative Monkeyz urcă pe scenă TIFF

După ce au reuşit să creeze un adevărat fenomen în România, RObotzii MO şi F.O.C.A vor urca pe scena Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj-Napoca.

Toate cele 19 episoade ale producţiei RObotzi, realizate de Creative Monkeyz, vor fi proiectate marţi seara, începând cu ora 21:30, la TIFF Meeting Point, in curtea Muzeului de Artă de la Cluj, potrivit unui anunţ făcut pe site-ul oficial.

După proiecţie, creatorii serialului au organizat o petrecere RObotic care va avea loc in clubul Obsession, începând cu ora 23:00, şi unde se va difuza în premiera una sau mai multe piese de pe albumul "RObotzi - Best of Greatest Hits Ever ", care va apărea în acestă vară.

Citeşte mai multe despre acest fenomen:

FENOMENUL ROBOTZI. Cum s-au născut FOCA şi Mo, roboţii care au atras atenţia gigantului Adobe după ce au înjurat ardeleneşte pe net. VIDEO

Roboţii care îi amuză acum pe internauţi au fost iniţial construiţi cu scop didactic. Patru prieteni care au lansat în urmă cu aproape un an un site de design, Creative Monkeyz, au vrut să le arate vizitatorilor ce ar putea realiza cu ajutorul uneltelor digitale prezentate pe pagina web. Aşa s-au născut FOCA ŞI Mo. Echipa este formată din Codin Pop şi Cezar Enache, doi absolvenţi ai Facultăţii de Teatru şi Film din Cluj - Napoca, Ramona Cordoş, studentă la Arte Plastice, şi Mihai Banea, absolvent de Comunicare.

 

 

Versiune mobil | completa