BACALAUREAT 2011. O tânără din Hunedoara s-a sinucis în dimineaţa probei la limba română

BACALAUREAT 2011. O tânăra s-a sinucis în dimineaţa probei la limba română sursa mediafaxfoto

O tânără în vârstă de 19 ani din judeţul Hunedoara s-a sinucis ieri, în pragul probei de limba română de la bacalaureat, informează citynews.ro. Fata a sărit de la etajul cinci al unui bloc din localitatea Lupeni. Anchetatorii iau în calcul ipoteza că aceasta s-ar fi temut de un eşec la examen, însă nota mare cu care a terminat liceul îi fac să nu excludă o posibilă dezamăgire amoroasă drept motivaţie pentru gestul ei.

Citeşte şi BACALAUREAT 2011, subiecte la limba şi literatura română: descarcă de aici VARIANTA INTEGRALĂ a probei de astăzi

Tânăra ar fi trebuit să susţină ieri examenul de bacalaureat însă, se pare că era foarte speriată că ar putea să nu-l promoveze, relatează sursa citată. "Astăzi (n.r. ieri), în jurul orei 7:00 dimineaţa Poliţia a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112 că pe Bulevardul Păcii din localitate se afla o persoană decedată.

Citeşte şi BACALAUREAT 2011: Baremul la proba scrisă de limba şi literatura română

Din primele cercetări rezultă că fata s-a aruncat de la etajul cinci al blocului în care locuia. Astăzi (n.r. ieri) ar fi trebuit să susţină prima probă la bacalaureat. Se va sta de vorbă cu părinţii şi prietenii tinerei, pentru a stabili ce motive ar fi avut să se sinucidă", a declarat Adriana Voina, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Citeşte şi BACALAUREAT de ieri şi azi. Ce REZULTATE au avut liceenii din clasa politică, de la Ion Iliescu la Traian Igaş

Ea a terminat liceul cu media 9,84 şi câştigase o bursă în Danemarca. Politiştii nu exclud ipoteza unor dezamăgiri în dragoste şi spun că, înainte de a comite gestul suicidal, a trimis un SMS prietenului ei, prin care îşi cerea iertare.

Mesajul trimis de fată prietenului ei, înainte de a se sinucide

Citeşte şi BACALAUREAT 2011: 23 de elevi din Capitală, eliminaţi de la proba de română. Noi cazuri în ţară


 

 

Versiune mobil | completa