Au mai rămas opt echipe în Liga Campionilor. Vezi cine s-a calificat în sferturile competiţiei

Au mai rămas opt echipe în Liga Campionilor. Vezi cine s-a calificat în sferturile competiţiei

Real a scăpat în sfârşit de complexul Olympique Lyon. Spaniolii au învins cu 3-0 pe Santiago Bernabeu, după 1-1 în tur, şi nu au mai repetat greşeala din sezonul precedent, calificându-se în sferturile Ligii Campionilor.

Drumul spre succes a fost deschis de brazilianul Marcelo, care, în colaborare cu Cristiano Ronaldo, a ameţit toată defensiva lyoneză şi a terminat acţiunea cu un super gol. În partea secundă, Karim Benzema, "băiatul din suburbii" crescut de OL, şi-a îngropat din nou fosta formaţie, cu al doilea gol în dubla manşă.

Di Maria a încheiat conturile cu un sfert de oră înainte de final când l-a lobat elegant pe Lloris după o pasă genială venită de la Ozil.

În cealaltă partidă a serii, Chelsea nu s-a forţat deloc în faţa lui FC Copenhaga după "dubla" lui Anelka din tur , meciul de pe Stamford Bridge încheindu-se fără goluri, 0-0.

S-au calificat în "sferturile" Ligii Campionilor: Şahtior Doneţk, FC Barcelona, Tottenham, Schalke, Manchester United, Inter Milano, Chelsea, Real Madrid. Vezi rezultatele meciurilor din optimi şi echipele care s-au confruntat pe www.prosport.ro

 

 

Versiune mobil | completa