Adolescent de 15 ani, din Deva, cercetat după ce a condus maşina tatălui şi a lovit patru autoturisme

de Adina Oşan, Nicoleta Medrea

Foto: Mediafax (Andreea Balaurea)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, agent principal Adriana Voina, un adolescent de 15 ani din Deva este cercetat de poliţişti, după ce a condus autoturismul părinţilor şi a lovit patru maşini parcate.

"Minorul de 15 ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Decebal din Deva, la intersecţia cu bulevardul Mihail Kogălniceanu, la efectuarea virajului la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei, a derapat şi a intrat pe contrasens, unde a tamponat trei autoturisme staţionare, după care a revenit pe sensul de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism care era parcat, pe care l-a proiectat într-un copac", a declarat, marţi, corespodentului MEDIAFAX, Adriana Voina.

Aceasta susţine că pe numele adolescentului a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Adolescentul urmează să fie supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul producerii faptei.

 
Tag-uri:
accident
,minor
,maşini

 

Versiune mobil | completa