10 lucruri care te fac să emani sex-appeal

10 lucruri pe care le fac oamenii care emană sex-appeal Foto: Publimedia

Unele persoane se evidenţiază într-o mulţime datorită energiei sexuale pe care o emană în jurul lor. Zece obiceiuri le fac pe aceste persoane să se diferenţieze de cei care încearcă din greu să fie consideraţi sexy, fără să reuşească.

1. Astfel de persoane se gândesc foarte des la sex şi acest fapt îi face îi face să simtă mai des dorinţă. Această dorinţă constantă este comunicată celorlalţi non-verbal şi astfel, sex-appeal-ul lor este unul crescut, scrie iol.co.za.

2. Ei îşi doresc şi, în mod normal şi obţin, mult sex. Activitatea sexuală este bună pentru sănătatea fizică şi psihică, iar cu cât au parte de mai mult, cu atât îşi doresc mai mult.

3. Spontaneitatea este o caracteristică a acestor persoane, care nu ratează nicio ocazie care li se arată de a face sex. Apreciază locuri expuse, publice, pentru că ideea că pot fi prinşi creează o tensiune sexuală crescută şi ascuţeşte simţurile.

4. Astfel de persoane apreciază adventura şi caută mereu căi noi de a menţine relaţiile proaspete şi interesante. Faptul că sunt deschişi la noi tehnici şi noi poziţii îi face irezistibili în ochii partenerilor.

Vezi mai departe pe

www.gandul.info

 

 

Versiune mobil | completa