Tehnicienii din Vale refuză să mai joace pe terenuri improprii

Tehnicienii din Vale refuză să mai joace pe terenuri improprii

Amicalul dintre Jiul Petroşani şi Universitatea Petroşani a stârnit multă nemulţumire în rândul tehnicienilor care se plâng de starea terenurilor de joc, aproape impracticabilă. "Am jucat cu Jiul în mocirlă. În astfel de condiţii nu poţi să etalezi ceea ce ştii. Nu avem altă soluţie decât să mergem să jucăm în afara Văii pentru că în aceste condiţii riscăm să ne accidentăm jucătorii. Eu unul sunt foarte îngrijorat din acest punct de vedere", a declarat Ionuţ Stelescu, antrenorul Universităţii.

CFR Simeria şi Jiul Petroşani s-au impus în partidele de verificare în compania echipelor FC Cisnădie şi Universitatea Petroşani, care au avut loc pe suprafeţe de joc dificile. Cele două echipe victorioase se vor afla faţă în faţă, vineri, pe terenul de la Simeria Veche, într-un alt meci test.

Fără victorie în amicalele disputate pe zăpadă (0-1 cu Unirea Alba Iulia şi 1-1 cu CS Zlatna), CFR Simeria a bifat primul succes într-un meci disputat pe noroi şi mocirlă. Echipa antrenată de Marius Opric a dispus cu scorul de 1-0 de FC Cisnădie (locul 6 în seria C6) la capătul unui meci pe care l-a controlat cu autoritate. Unicul gol a fost marcat de Suciu în minutul 11, după o acţiune personală finalizată cu un şut imparabil. "Echipa a făcut un joc bun. Jucătorii au respectat în bună măsură indicaţiile tactice şi au reuşit să fie de multe ori primii la minge, deşi în repriza secundă terenul a fost mocirlos. În afara golului am mai avut o bară prin Riviş şi alte 3-4 ocazii clare, unele chiar cu poarta goală", a spus antrenorul feroviarilor, Marius Opric.

Citeşte mai multe pe www.liga2.ro

 

 

Versiune mobil | completa