Simota îl învinovăţeşte pe Ridzi pentru soarta Jiului Petroşani

Simota îl învinovăţeşte pe Ridzi pentru soarta Jiului Petroşani

Patronul echipei de fotbal Jiul Petroşani, Alin Simota, îl acuză din nou pe primarul Tiberiu Iacob Ridzi de indiferenţă faţă de ceea ce se întâmplă la gruparea petroşeneană.

Ori de câte ori are ocazia, patronul echipei Jiul Petroşani, Alin Simota, aruncă săgeţi către primarul Petroşaniului, Tiberiu Iacob Ridzi.
Finanţatorul grupării din Vale a declarat că în ultima vreme a purtat mai multe discuţii cu edilul petroşenean căruia i-a cerut sprijin financiar, material şi chiar moral. "Am făcut numeroase drumuri la Primărie. Am stat personal de vorbă cu primarul Tiberiu Iacob Ridzi şi l-am rugat să ne ajute cu ce poate. Cu plata unor mingi, unui echipament, orice ajutor este binevenit în acest moment. Discuţiile au fost zadarnice pentru că m-am lovit din nou de un refuz categoric din partea acestuia. Am rămas în continuare singurul prost care bagă bani în fotbal, în timp ce primăria Petroşani este singura instituţie din ţară care nu se implică în acest fenomen social care este fotbalul. Probabil că domnii de la Primărie cred că la Jiul facem dansuri populare sau dansuri sportive că altfel nu îmi explic acest dezinteres total" , spunea Alin Simota.

Citeşte mai multe pe www.liga2.ro
 

 

Versiune mobil | completa