Majoritatea jucătorilor Lupeniului nu şi-au găsit alte contracte şi se antrenează cu Minerul Uricani

Majoritatea jucătorilor Lupeniului nu şi-au găsit alte contracte şi se antrenează cu Minerul Uricani

Jucătorii echipei Minerul Lupeni nu au intrat încă în posesia actelor care să le permită să evoluze la alte echipe. Câmpeanu, Deaconescu şi Gabi Marin au găsit înţelegere să se pregătească cu FC Cisnădie, echipă cu care au şi semnat, scrie www.liga2.ro. Robert Cristian, Pascal şi Todea se pregătesc cu FC Hunedoara.

Din nefericire, nu pentru toţi componenţii echipei luepnene a ieşit soarele. Majoritatea dintre cei care au evoluat la Lupeni nu au găsit un alt angajament şi în aşteptarea actelor de la Federaţie se pregătesc cu echipa din Liga a patra Minerul Uricani.

"Este trist că echipa s-a desfiinţat în plin campionat. Nu îl înţelegem pe primarul Resmeriţă, de ce nu a făcut acest lucru la începutul campionatului, nu să ne lase pe drumuri în mijlocul competiţiei. Avem şi noi familii de întreţinut", au afirmat jucătorii.

Minerul Lupeni a lipsit de la partida cu FC Bihor, programată la Oradea, în etapa a VII-a a ligii secunde şi a înregistrat prima neprezentare din actualul campionat. Oficialii "lupilor negri" au anunţat, se pare, şi Federaţia că se vor retrage din competiţie, cu orice risc, iar la a doua neprezentare vor fi excluşi oficial din campionat. După noile reguli ale Federaţiei Române de Fotbal, echipa din Valea Jiului riscă o retrogradare în Liga a IV-a, fără dreptul de a mai promova pe o perioadă de cinci ani.

 

 

Versiune mobil | completa