Fraţii Costa vs. vestiarul Craiovei

Fraţii Costa vs. vestiarul Craiovei

Vestiarul Craiovei e împărţit în două tabere. De o parte sunt fraţii Costea, Florin şi Mihai, iar de cealaltă parte e restul echipei! Ultimul episod, bătaia din pauza meciului de la Timişoara, aduce din nou la lumină caracterul celor doi Costea.

Pe cât sunt de talentaţi, pe atât sunt de dificili fraţii Costea. De-a lungul timpului, cei doi au avut dese "meciuri" cu coechipierii, dar şi cu antrenorii Ştiinţei. În vestiar, cei doi nu se mai bucură de mult de sprijinul colegilor, din cauza firii lor dificile, dar şi a faptului că sunt văzuţi drept apropiaţi ai patronului Adrian Mititelu şi implicit favorizaţi de acesta, cu toate că Florin s-a certat în trecut inclusiv cu bossul Ştiinţei.
Se zvoneşte chiar că decarul oltean a influenţat în dese rânduri alcătuirea primului "11", cerând insistent ca fratele său să fie titular, sau faptul că cei doi au influenţat înlocuirea unor antrenori, cel mai recent caz fiind cel al lui Aurică Ţicleanu. Conform unor surse, demiterea din vara trecută i s-a tras lui Ţicleanu, într-o anumită măsură, şi de la excluderea din lot a lui Mihai Costea pentru jocul cu Astra. "Fraţii Costea au regim special la Craiova, au mofturi, pretenţii o grămadă", a declarat un fost jucător al Ştiinţei sub protecţia anonimatului.

Citeşte mai mult pe www.prosport.ro
 
Tag-uri:
craiova
,fotbal
,sport
,costa

 

Versiune mobil | completa