FC Hunedoara a remizat îm amicalul cu Caransebeş sub privirile lui Andone

FC Hunedoara a remizat îm amicalul cu Caransebeş sub privirile lui Andone

Echipa de Liga a III-a FC Hunedoara (foto, în albastru-negru, locul 2) a terminat la egalitate, scor 0-0, partida amicală susţinută pe terenul comunei Teliucu Inferior, în compania colegei din Seria a V-a Autocatania Caransebeş (locul 3), la capătul unui meci în care ambele echipe au irosit o mulţime de ocazii, scrie www.liga2.ro.

Pentru "alb-albaştri", cele mai clare situaţii au fost irosite în repriza a doua de vârful Roberto Doroi, care nu a reuşit să bage mingea în poartă din doi şi din cinci metri!

Este a patra remiză pe care FC Hunedoara o scoate în jocurile test din această iarnă după 1-1 cu AS Lotus Felix Sânmartin (1-1), AS Hidişelul de Sus (2-2) - ambele din Liga a IV-Bihor şi UTA Arad (1-1).

Antrenorul Ioan Petcu a început jocul cu următorul "11": Băeşu - P. Păcurar, Tesic, Geacă, Roiu - R. Cristian, Todea, C. Creţu, Trăşcan - M. Ilie, M. Şandor. Au mai jucat după pauză: C. Apostol - Stanciu, Al. Păun, S. Ban, Samoilă şi Doroi.

La meci a asistat şi antrenorul lui Dinamo Bucureşti, Ioan Andone, care este membru fondator al FC Hunedoara, alături de Mircea Lucescu şi Primăria Hunedoara. FC Hunedoara va juca următorul amical sâmbătă, la Arad, cu Gloria Arad (locul 9 în C5).

 

 

Versiune mobil | completa