Aurul Brad s-a încoronat regină a juniorilor în judeţ - GALERIE FOTO

BUCURIE. Finalul meciului i-a găsit în culmea extazului pe juniorii Aurului Brad

Vârful Aurului Brad, Viorel Miclean, a marcat cu capul unicul gol al finalei campionatului Ligii a IV-a - juniori cu Minerul Uricani şi a îndeplinit visul colegilor lui: titlul de campioniJuniorii Bradului au trecut ieri pe acasă doar pentru a-şi lăsa ghiozdanele, după care au coborât la Simeria, unde au susţinut cel mai important examen al sezonului. Ajunşi la locul de disputare al marii finale, moţii au îmbrăcat echipamentul "alb-roşu" al seniorilor, au tras pe gambe jambierele norocoase, cu sigla lui AS Roma brodată pe ele, şi au intrat pe teren decişi să dea totul pentru a câştiga trofeul care răsplăteşte cea mai bună echipă din judeţ.
De partea cealaltă, micii ortaci din Uricani s-au prezentat în efectiv redus la cel mai important joc al campionatului: cu un singur portar în lot şi doar doi jucători de rezervă, însă au trecut pe foaia de joc 3 (trei) antrenori!!!


Moţii, peste tot

 

Susţinuţi din tribună de o mică, dar inimoasă galerie, "gălbenuţii" lui Alin Gomoi au monopolizat terenul încă din primul minut, după care şi-au fixat busola spre poarta adversă. Însă, până la pauză, niciun brădean nu a reuşit să-l învingă pe portarul Uricaniului, care parcă avea magneţi în mănuşi şi ghete. Din 3 metri, Uibariu a trimis în plasa laterală (minutul 20), iar şuturile lui Miclean ('30) şi Daniel David ('44) au fost respinse cu reflexe de portar de handbal de Marian Dreguş.
Miza jocului şi-a spus cuvântul după pauză. Ambele echipe au jucat mai precaut şi au riscat mai puţin, însă Bradul a rămas la cârma jocului, iar efortul i-a fost răsplătit. Servit ideal de pe stânga de Daniel David, de pe picioare, Miclean a marcat cu capul un gol cât un campionat ('74) şi a trimis titlul în Tara Moţilor.

 

 

 

 

AURUL Brad 1 (0)
MINERUL Uricani 0 (0)

 

A marcat: Miclean '74
Brad: Ilea - I. Luca, R. David, Costar, Leucian ('90 Oprean) - D. David, Deak, Roşca, Rumega ('55 Rotariu, '70 Avram) - Uibariu, Miclean. Antrenor: Alin Gomoi.
Uricani: Dreguş - Osiak, Bălănean, Opriş ('14 - Kobsin), Pais - A. Petru ('77 Românesc), Anghelina, Timişan, Tigău - Ungureanu, Vâlcică. Antrenor: Ioan Alexandru.
Arbitru: Daniel Thirt. Asistenţi: Marius Uivari şi Claudia Jicmon (toţi din Călan).
Stadion: "CFR-Marmosim" Simeria. Spectatori: 150.


CLICK AICI pentru a vedea mai multe fotografii de la finala juniorilor.

 

 

 

Versiune mobil | completa