Arbitri plătiţi de preşedintele Inter Petrila

Arbitri plătiţi de preşedintele Inter Petrila

Preşedintele clubului Inter Petrila, Florin Niţescu, a plătit baremul arbitrilor la partida de fotbal dintre Inter Petrila şi Jiul Petroşani, scor 1-5, cu bani din propriul buzunar.

Cazuri incredibile în lumea sportului din Valea Jiului. După ce echipa de popice Inter Petrila campioană a României a plecat la câteva deplasări cu bani luaţi împrumut şi echipa de fotbal trece prin momente asemănătoare. Astfel, la partida de campionat din Liga a patra dintre Inter Petrila şi Jiul Petroşani echipa gazdă nu a avut în cont banii necesari pentru plata arbitrilor şi a medicilor. În aceste condiţii preşedintele clubului Florin Niţescu s-a văzut nevoit să scoată 350 de lei din propriul buzunar pentru a completa suma de 500 de lei necesară. "Trăim vremuri grele. În cont mai erau doar 150 de lei aşa că nu am avut încotro. Au mai fost astfel de cazuri, dar nu îmi fac probleme că nu îmi voi recupera banii. Din păcate jucătorii de la Petrila cunosc situaţia şi au acceptat să facă fotbal din plăcere", spune oficialul.

Mai mult decât atât, Inter Petrila nu va face deplasarea, sâmbătă, la Zarandul Criscior din cauză de lipsă de lichidităţi. "Am anunţat din timp că nu ne putem deplasa la acest joc pentru a evita să luăm o amendă drastică. În cel mai rău caz vom pierde meciul la "masa verde" cu scorul de 3-0", a mai declarat preşedintele Interului.

SURSA: www.liga2.ro

 
Tag-uri:
fotbal
,arbitri
,petrila

 

Versiune mobil | completa