"Alb-albaştrii" fac pregătire fizică cu un antrenor de atletism

"Alb-albaştrii" fac pregătire fizică cu un antrenor de atletism

Antrenorul de atletism Ştefan Beregszaszy, care a pregătit-o pe fosta medaliată olimpică Maria Cioncan, a fost numit preparator fizic la formaţia din liga a treia, FC Hunedoara.

Antrenorul echipei hunedorene, Ioan Petrcu, a declarat că Beregszaszy va avea un cuvânt greu de spus în pregătirea fizică a jucătorilor. "Ne-am consultat în Comisia tehnică a clubului şi, ştiind că Ştefan Beregszaszy e liber de obligaţiile din atletism, i-am propus să ne ajute ca preparator fizic. El are o mare experienţă şi va avea un cuvânt greu de spus în alcătuirea programului de pregătire fizică al echipei", a spus Petcu.

Beregszaszy a fost antrenorul sportivei Maria Cioncan, medaliată cu bronz la proba de 1.500 de metri, la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004. De asemenea, Beregszaszy a pregătit-o şi pe Marietei Ilcu, care a câştigat în 1993, sub comanda sa, titlul mondial la CM de atletism în sală, de la Toronto, la săritura în lungime. Tehnicianul s-a mai ocupat de pregătirea fizică a Corvinului, în sezonul 1999-2000, când hunedorenii au fost aproape de promovarea în prima ligă.

FC Hunedoara şi-a reluat pregătirile pentru partea a doua a sezonului, urmând să se antreneze pe Stadionul "Michael Klein", până în data de 23 ianuarie, când va pleca în cantonament la Băile Felix. (MEDIAFAX)

 

 

Versiune mobil | completa