Volksvagen Passat special pentru americani

Volksvagen Passat special pentru americani

Zvonurile anunţau cu fanfară un model VW total nou, dedicat pieţei americane şi având numele de cod NMS. Realitatea, însă, nu aduce nici o surpriză: este vorba despre Passat-ul facelift, cu mici modificări pentru piaţa americană.

De fapt, "surpriza" pregătită de Volkswagen pentru Salonul Auto Detroit 2011 poate fi considerată destul de importantă: din moment ce un facelift este anunţat ca o generaţie nouă, ni se pare normal ca un model puţin modificat să fie considerat o maşină total nouă...

Trecând peste stratagemele de marketing, ceea ce iniţial era anunţat ca VW NMS se pare că nu va fi altceva decât Volkswagen Passat pentru piaţa americană. Care vine cu specificaţii pentru USA, dar şi cu nişte modificări interesante.

Cea mai importantă dintre ele ţine de alungirea ampatamentului, care creşte de la 2,71 cm (pentru versiunea europeană) la 2,8 metri, cei 9 cm suplimentari dorind să-i asigure lui Volkswagen Passat USA o poziţie privilegiată în rândul berlinelor de clasă medie de pe piaţa americană. Lungimea creşte şi ea cu 10 cm, ajungând de la 4,77 metri la 4,87 metri.

Citeşte mai multe şi vezi galerie multimedia pe www.promotor.ro

 
Tag-uri:
volksvagen
,auto
,america

 

Versiune mobil | completa