"Românii au talent": Duet emoţionant mamă-fiu, jonglerii cu mingea de fotbal pe muzică şi alte numere uluitoare - VIDEO

"Românii au talent": Duet emoţionant mamă-fiu, jonglerii cu mingea de fotbal pe muzică şi alte numere uluitoare - VIDEO

Telespectatorii care s-au uitat la cea de-a cincea ediţie a show-ului au avut parte de jonglerii cu mingea de fotbal pe muzică, de dans spectaculos la bară, de o demonstraţie de arte marţiale ruptă parcă din filmele de acţiune, de un număr de tuns viteză, dar şi de un duet emoţionant mamă-fiu.

Juratul Mihai Petre a avut de această dată un început tensionat de emisiune. Imediat ce i-a spus primei concurente, venită în tutu şi maiou să-şi etaleze trei talente, de ce nu va trece în etapa următoare, un bărbat din sală s-a apropiat de el şi l-a făcut "obraznic". "Mă abţin cu greu să nu te plesnesc", i-a zis bărbatul. "E părerea ta şi asta e părerea mea", i-a replicat Mihai Petre.

Lucrurile au început să arate mult mai vesel când pe scenă au urcat doi concurenţi îmbrăcaţi în căluşari, Cristian Ciontoş şi Mădălin Berdea, care au început să danseze tipic româneşte. Apoi şi-au smuls straiele populare de pe ei, de i-a crezut lumea, pentru o secundă, stripperi. Au rămas însă îmbrăcaţi în haine ţigăneşti, au prins a dansa ca la uşa cortului şi au trecut în etapa următoare a show-ului. Citeşte mai multe şi vezi video din emisiune pe www.gandul.info.

 

 

Versiune mobil | completa