„Românii au talent” - când începe cel mai aşteptat show al anului

„Românii au talent” - când începe cel mai aşteptat show al anului

"Românii au talent", cel mai aşteptat show al anului, îi va prezenta pe cei mai dezinhibaţi dintre compatrioţi veniţi să-şi demonstreze talentul nu doar în faţa unui juriu, ci şi a ţării întregi.


Decis să impresioneze cu orice preţ juraţii - Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu - dar şi publicul, fiecare concurent înscris în competiţie luptă pentru celebritate şi pentru un premiu uriaş - de 120.000 de euro. Emisiunea care îi transformă pe oamenii obişnuiţi în staruri debutează la Pro Tv în această lună, vineri, 18 februarie, de la ora 20.30.
Concurenţii, de la 4 la 84 de aniRomânii îi vor vedea astfel pe cei înscrişi pe site-ul competiţiei româniiautalent.ro, dar şi pe cei care s-au prezentat la preselecţiile organizate în Timişoara, Cluj, Piatra Neamţ, Constanţa şi Bucureşti.


Potrivit organizatorilor, în cele cinci oraşe au fost vizionate peste 1.800 de numere de către producătorii show-ului, în medie câte 350 de numere de oraş, în cadrul celor 20 de show-uri "Românii au talent" din ţară.
Ca să demonstreze că talentul nu ţine cont de vârstă şi nici de profesie, românii între 4 şi 84 de ani s-au înscris la preselecţii. De la profesori, la pensionari, de la ingineri la vânzătoare, de la inspectori bancari la preoţi şi acrobaţi, participanţii la show-uri au cântat, au dansat, au tuns cu patru foarfeci, au pictat cu picioarele ori s-au contorsionat pe scenă. "Se spune că suntem mereu surprinzători. Da, ştiu. «Românii au talent». Dar am senzaţia că n-am perceput niciodată adevărata dimensiune a acestui talent", a declarat Andi Moisescu, unul dintre juraţii concursului. "O să vedeţi. O să aveţi o mare surpriză atunci când «Românii au talent» va intra în emisie. O să fiţi uimiţi, n-am nici cea mai mică îndoială. La fel am păţit şi eu!", mai spune Moisescu.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

 

 

Versiune mobil | completa