Robert De Niro, fascinat de decolteul actriţei Monica Bellucci

Robert De Niro, fascinat de decolteul actriţei Monica Bellucci

Robert De Niro şi Monica Bellucci s-au aflat împreună pe scenă, sâmbătă seara, la Festivalul de Muzică de la Sanremo. Cei doi au promovat cel mai recent proiect în care au jucat împreună, lungmetrajul "Manuale d'amore 3" .

Purtând o spectaculoasă rochie neagră, foarte decoltată, actriţa italiană Monica Bellucci a dorit să îl salute pe De Niro, dar i-a oferit actorului şi colegului ei din distribuţia filmului "Manuale d'amore 3", Robert De Niro, mai mult decât s-ar fi aşteptat acesta.Astfel, în momentul în care Monica Bellucci s-a aplecat înspre Robert De Niro, actorul în vârstă de 68 de ani s-a uitat fascinat direct în decolteul celebrei actriţe, în vârstă de 46 de ani, potrivit fotografiilor surprinse la eveniment.

Celebra actriţă, căsătorită cu nu mai puţin celebrul Vincent Cassel, nu şi-a uitat nici fanii, cărora le-a transmis un sărut.

De Niro a părut fericit şi relaxat cât timp a stat alături de Monica Bellucci, pe scena festivalului, răspunzând întrebărilor referitoare la filmul "Manuale d'amore 3", care va avea premiera în Italia pe 25 februarie. Totodată, la un moment dat, De Niro a salutat-o şi pe Elisabetta Canalis, iubita actorului George Clooney, starleta italiană fiind una dintre gazdele evenimentului.

 

 

Versiune mobil | completa