Preview al noului Renault ZOE

Preview al noului Renault ZOE

Standul Renault la Salonul Auto Paris 2010 a fost dominat de superbul concept Renault DeZir , care a pus în umbră toate celelalte maşini ale constructorului francez. Însă celălalt concept, ZOE Preview, are darul să ne aducă, până la urmă, cu picioarele pe pământ, deoarece prefigurează o noutate foarte importantă.

Practic, ZOE Preview nu este altceva decât un preview al noii generaţii Renault Clio , care ar trebui să fie prezentată oficial în 2011 sau la începutul lui 2012. Spre deosebire de actualul Renault Clio 3, o ofertă convenabilă din punct de vedere al raportului preţ/dotări, dar discutabilă din punct de vedere al designului, ZOE Preview va oferi un stil mult mai echilibrat.
Liniile generale ale conceptului cu siguranţă se vor regăsi în modelul de serie Clio 4, lungimea de 4,1 metri şi gabaritul foarte compact recomandând maşina pentru clasa mică. Deocamdată, nu putem spune că ZOE Preview oferă o imagine de marcă concretă, farurile şi stopurile nefiind neapărat originale, dar modelul de serie probabil va rezolva această problemă.

Citeşte mai multe pe www.promotor.ro
 
Tag-uri:
auto
,renault
,zoe

 

Versiune mobil | completa