Povestea incredibilă a primului vârcolac

Povestea incredibilă a primului vârcolac

La sfarsitul secolului al 16-lea, orasul german Bedburg era terorizat de o creatura demonica, ce macelarea vitele si rapea femeile si copii pentru a ii ucide cu o morbiditate de neconceput. Satenii s-au temut ca sunt victima unui demon sau a unui varcolac ce traia printre ei.

Aceasta este povestea adevarata a lui Peter Stubbe - Varcolacul din Bedburg - ale carui crime au socat o tara intreaga si au ramas intiparite in istoria lumii.

Peter Stubbe era un fermier respectat in comunitatea rurala din Bedburg, un sat aflat in apropiere de Koln. Vaduv si tata a doi copii, Stubbe avea o avere ce il facea sa fie un om influent. Asta era insa doar fata publica a lui Stubbe, ce noaptea lua pe el o piele de lup si se transforma intr-un monstru sadic.

Timp de mai multi ani, fermierii din Bedburg erau surprinsi sa isi gaseasca vitele moarte. Mai mult, le gaseau pe camp, sfasiate parca de un animal salbatic. Fermierii au banuit lupii, dar in realitate era doar inceputul comportamentului diabolic al lui Peter Stubbe.

Copiii au inceput sa dispara din casele lor, iar femeile tinere nu mai ajungeau la capatul drumurilor zilnice. Corpurile lor erau gasite mutilate, dar multe victime n-au mai fost gasite niciodata. Din nou lupii au fost gasiti vinovati, iar satenii au inceput sa se inarmeze impotriva animalelor. Tot mai multi credeau insa in varianta unui varcolac, un barbat care se transforma in lup pentru a ucide.


Citeşte mai multe pe www.crimetime.ro

 
Tag-uri:
varcolac
,demon
,crime

 

Versiune mobil | completa