(P) Un nou eveniment marca Grolsch în Cluj

Grolsch prezinta Dub Mafia, live set, pentru prima data in Cluj, sambata 18 august in club Boiler. Astfel se lanseaza o serie lunga de evenimente prezentate de Grolsch in parteneriat cu clubul Boiler.
Accesul la acest eveniment se va face numai pe baza de invitatie nominala. Intra pe pagina de Facebook a lui Grolsch, Experimentalist, si afla cum poti castiga o invitatie la eveniment.

Dub Mafia este o formaţie explozivă de drum'n'bass din Marea Britanie. Trupa a apărut în toamna lui 2009, iar datorită sound-ului unic pe care îl produc au reuşit să devină cunoscuţi foarte repede în Europa. Cei 7 membri ai trupei combina sunete de drum and bass, breakbeat si dubstep cu un dans foarte alert.
Clubul Boiler este o locaţie nonconformistă din Cluj, situată într-o cameră de la subsolul fostei fabrici de pensule. Spaţiul a fost decorat de mai mulţi artişti moderni, dorind să promoveze arta contemporană.
Grolsch a inceput seria de evenimente nonconformiste in luna Iulie, cu teatru mobil. Clujenii au putut urmări diferite piese de teatru, de la un love-story colectiv la drama unor personaje nefericite, intr-un autobuz.
Puteţi afla mai multe detalii despre proiectele Grolsch vizitând www.experimentalist.ro

 
Tag-uri:
advertorial

 

Versiune mobil | completa