Nokia E5, smartphone-ul care le are pe toate. Inclusiv un preţ accesibil

Nokia E5, smartphone-ul care le are pe toate. Inclusiv un preţ accesibil

La doi ani de la apariţia smartphone-ului de succes Nokia E71 şi unul de când s-a lansat E72-ul, finlandezii au ieşit la rampă cu Nokia E5, un telefon business similar, bine înzestrat tehnic şi care, spre deosebire de predecesori, are un preţ accesibil de aproximativ 800 de lei.

Designul este tipic modelelor E Series cu tastatură full-QWERTY: carcasă bine închegată, lăţime destul de mare (57 mm) şi ecran de 2.36 inch cu rezoluţie QVGA (320 x 240 pixeli). Acest display pare complet depăşit de tendinţele actuale (ecrane touch cu rezoluţii uriaşe), însă în practică se dovedeşte a fi suficient de bun pentru aproape orice activitate.
Imediat sub display se află padul de navigare care din păcate nu ne încântă cu o tehnologie optică aşa cum o face Nokia E72. Un trackpad optic este extrem de folositor la navigarea pe Internet. Aşa, doar cu tastele direcţionale, nu ai un control prea bun asupra cursorului.
Tastatura Full-QWERTY este comodă, se poate folosi uşor chiar şi cu o singură mână. În schimb, tastele de volum poziţionate pe lateral-dreapta se apasă extrem de greu şi sunt aproape imposibil de utilizat când ţii telefonul la ureche.

Citeşte mai multe pe www.go4it.ro
 
Tag-uri:
nokia
,smartphone
,pret

 

Versiune mobil | completa