Noi detalii despre monovolumul de la Dacia

Noi detalii despre monovolumul de la Dacia

Faptul că urmează să apară un model Dacia monovolum nu mai este doar o ipoteză, ci chiar o promisiune oficială a şefilor de la Dacia. Se pare că un concept care va prefigura modelul de serie va fi prezentat la Salonul Auto Geneva 2011, iar monovolumul Dacia urmează să apară pe piaţă în cursul anului 2012.

Francezii de la Caradisiac au încercat să imagineze cum ar putea arăta noul model Dacia, prin prisma ultimelor informaţii. Dacă, la sfârşitul anului 2009, v-am prezentat viziunea Promotor.ro despre Dacia monovolum, iată că francezii au altă părere.

În principal, plasarea în gama grupului Renault a familistei Dacia nu trebuie să afecteze vânzările monovolumului Renault Grand Scenic. Ceea ce înseamnă un aspect mai utilitar, o tehnologie inferioară (platforma tehnică va fi realizată pe baza lui Logan 2) şi un nivel de echipare minimalist, fără prea multe dotări evoluate de confort.

Deşi, atât noi, cât şi alţii, am considerat că portierele din spate ale monovolumului Dacia ar trebui să fie culisante, pentru un caracter practic pronunţat, din informaţiile francezilor maşina va beneficia de o soluţie clasică de deschidere a uşilor din spate.

Citeşte mai multe pe www.promotor.ro

 
Tag-uri:
dacia
,masina
,monovolum

 

Versiune mobil | completa