Janet Jackson: Michael Jackson mi-a făcut viaţa mizerabilă

Janet Jackson: Michael Jackson mi-a făcut viaţa mizerabilă

Cântăreaţa americană, în vârstă de 44 de ani, a mărturisit că din cauza glumelor fratelui ei obişnuia să se lovească, din disperare, cu capul de peretele camerei sale.

"A existat multă durere în viaţa mea şi mare parte din ea a fost cauzată de Michael. Îmi dădea tot felul de porecle răutăcioase. Printre expresiile pe care le folosea se regăsesc cuvintele «porc», «vacă» şi «animal pus la îngrăşat», iar aceste porecle mă răneau foarte mult", a declarat cântăreaţa americană.Autobiografia "True You: A Journey to Finding and Loving Yourself" a fost lansată în Statele Unite pe 15 februarie.

Janet Jackson este cea mai mică dintre cei nouă copii ai familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 70 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei solo, în 1982.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. La începutul anului trecut, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere. Dacă va fi găsit vinovat, Conrad Murray riscă să îşi petreacă următorii cinci ani în închisoare.

 

 

Versiune mobil | completa