Informaţii oficiale despre noul Ford Explorer

Informaţii oficiale despre noul Ford Explorer

Cel mai bine vândut SUV din istorie, Ford Explorer, îşi continuă povestea cu cel de-al cincilea capitol, unul care trebuie să ţină pasul cu concurenţa acerbă.

Ford Explorer este cel mai bine vândut SUV din istorie, în cei 20 de ani de carieră, fiind vândut în peste 6 milioane de unităţi, o performanţă considerabilă, dacă, teoretic, ne gândim că a pornit ca un automobil de nişă. De fapt Explorer a fost modelul care în anii '90 a făcut trecerea de la un segment de nişă către publicul larg, fiind al doilea cel mai bine vândut Ford din acea perioadă.
Astăzi Ford Explorer ni se prezintă în cea de-a cincea generaţie şi în invazia de modele crossover, rămâne un SUV tipic american. Deşi Ford nu ne spune încă nimic despre dimensiuni , noul Explorer nu pare mai mic decât precedenta generaţie, care se plasa între BMW X5 şi Audi Q7. În materie de aspect noua generaţie combină într-un mod interesant limbajul de design american, preluat de la Ford Taurus, cu ceva tuşe kinetice, dar este clar că vorbim de un automobil desenat cu gândul la americani fără a fi alterat prea mult de influenţele europene, cel puţin la exterior…

Citeşte mai multe pe www.promotor.ro
 

 

Versiune mobil | completa