Diana Dumitrescu a pozat în lenjerie intimă Victoria's Secret

Diana Dumitrescu a pozat în lenjerie intimă Victoria's Secret

Diana se alatura vedetelor de talie internationala care au pozat pentru Victoria's Secret precum Heidi Klum, Claudia Schiffer, Eva Herzigova, Gisele Bundchen, Elle Macpherson, Laetitia Casta sau Karolina Kurkova.

" Sedinta foto la care am purtat lenjeria intima Victoria's Secret a fost extraordinara! In primul rand a fost o onoare pentru mine fiindca nu ma asteptam sa fiu aleasa pentru o campanie atat de importanta si cred ca, pentru orice femeie, sa poarte produsele Victoria's Secret este o onoare si un rasfat in egala masura. A fost o experienta extrem de provocatoare, mai ales pentru ca a fost pentru prima data cand am pozat in lenjerie intima. Sunt convinsa ca orice femeie care va intra pe site-ul Fashion Days isi va dori sa poarte unul din produsele Victoria's Secret ", a marturisit Diana Dumitrescu, interpreta Oxanei in telenovela "Iubire si onoare", care va fi difuzata din aceasta toamna de ACASA TV.

Mai Multe IMAGINI AICI


O suta de tinute care de care mai sexy, peste 3.000 de cadre, o sedinta foto incendiara in mai mult de 12 ore, iar rezultatul este unul pe masura. Diana Dumitrescu straluceste in cele mai in voga tinute ale verii, colectia Victoria's Secret.

 

 

Versiune mobil | completa