De ce nu acceptă femeile sexul în trei

De ce nu acceptă femeile sexul în trei

Afla mai jos ce cred acestea despre ideea de a-si imparti iubitul cu alta femeie si de ce nu vor participa nici in ruptul capului la astfel de "nebunii"!


1. "Nu mai e atras de mine si simte nevoia de ceva nou!"


In momentul in care primesc propunerea de a primi in dormitor o a treia persoana, fiecare femeie se gandeste ca nu mai este de ajuns pentru iubitul ei. Altfel, de ce ar fi nevoie de inca cineva in asternut? De aici porneste un adevarat razboi intern care va duce in cele din urma la slabirea relatiei. Este jignitor, trist si de neconceput pentru cele mai multe dintre femei, iar barbatul care isi inchipuie ca in felul acesta isi va condimenta viata sexuala se insala amarnic. In final nu va reusi decat sa o inghete si mai mult!2. "Daca se va indragosti de cealalta femeie?"

Iata inca o temere a femeilor, cand vine vorba de sexul in trei. Femeile nu suporta concurenta, mai ales daca este intruchipata de un model cu picioare lungi, sani mari si abdomen plat. Odata ce partea feminina a cuplului a acceptat ideea unui trio, este bine ca barbatul sa nu propuna, mai departe, si ce femeie ar urma sa intre in "combinatie". Aceasta ar trebui aleasa de comun acord, chiar daca nu va fi chiar o bomba sexy. In felul acesta ambii parteneri vor fi multumiti (intr-o oarecare masura) si, mai important, se vor simti in largul lor.

mai multe puteţi citi pe www.csid.ro

 

 

Versiune mobil | completa