Cum poţi să ajungi în China, Canada sau Mexic cu mai puţin de 2000 de Euro? Vezi aici!

Cum poţi să ajungi în China, Canada sau Mexic cu mai puţin de 2000 de Euro? Vezi aici!

Marele Zid, Oraşul Interzis, Expoziţia Universală din Shanghai, cascada Niagara, observarea balenelor sau o incursiune printre vestigiile civilizaţiei Maya devin realitate dacă ajungi într-un circuit în China,
Canada sau Mexic.

Destinaţii de vis la preţuri speciale, sub 2.000 de euro de persoană, pot fi o opţiune pentru românii care-şi doresc o vacanţă specială, chiar dacă costul acesteia ar echivala cu al altor patru sejururi petrecute la turci, de exemplu. Dar când spui Mexic, Canada sau China, parcă treci mai uşor peste preţul prohibitiv.

Astfel, cu 1.865 de euro de persoană poţi străbate Mexicul, timp de 13 zile. Imaginează-ţi cum e să pleci dintr-un Bucureşti gri şi, după un zbor cu avionul, să ajungi în Amsterdam şi, de aici, să zbori spre Mexico City. În preţul pachetului de servicii ai incluse 12 nopţi de cazare la hoteluri de 4 stele din Mexico City (3 nopţi), Oaxaca (două nopţi), Tehuantepec (o noapte), San Cristobal (o noapte), Campeche (o noapte), Merida (o noapte) şi Cancun (două nopţi). De altfel, acesta este şi traseul care va fi parcurs de fiecare turist, cu autocarul, transportul fiind inclus în preţul circuitului. Misterioasele piramide de la Teotihuacan, cea a Soarelui - considerată cea mai mare din lume -, Bazilica Fecioarei de Guadalupe, cea mai adulată figură religioasă din America Latină sunt două dintre obiectivele care vor rămâne fixate pe retina camerei de filmat. Iar excursia la canionul Sumidero, cu barca cu motor, îţi va oferi o porţie zdravănă de adrenalină. Canionul e un monument de stâncă de un kilometru adâncime şi alţi 14 lungime în care râul sapă de milioane de ani. Mărturii ale civilizaţiei pre-columbiene sunt la tot pasul, odată ce ajungi la situl Chichen Itza, numit şi Tărâmul Făgăduinţei. Ansamblul este considerat una dintre cele 7 noi minuni ale lumii.


Citeşte mai multe pe Gândul

 
Tag-uri:
mexic
,canada
,china
,ieftin
,turism

 

Versiune mobil | completa