Cum este la volanul unui BMW Serie 6 Convertible

Cum este la volanul unui BMW Serie 6 Convertible

Probabil vă întrebaţi de ce a ales BMW să lanseze Seria 6 Convertible tocmai în Cape Town. Nu este vorba doar de scuza vremii frumoase în această perioadă a anului - unde altundeva să conduci un cabriolet iarna dacă nu în emisfera sudică?

Una din cele mai importante fabrici BMW funcţionează aici la Rosslyn încă din 1973 şi produce în principal Seria 3 pentru pieţele de export cu volan pe dreapta. De la aproximativ 2.000 de maşini vândute în 1973, BMW a ajuns anul tercut să comercializeze în Africa de Sud peste 21.000 de maşini.

Fabrica de la Rosslyn este foarte importantă, deoarece aici vor fi produse şi autotusimele de clasă mică şi mini pe care BMW le va construi în viitor, sub marca proprie sau sub altă denumire (proiectul maşinii de oraş BMW). Oficialii BMW recunosc faptul că marca se va dezvolta şi înspre clasele mici, nu doar spre modele premium, deoarece trebuie să răspundă şi cererii din aceste zone.

În momentul de faţă, Grupul BMW oferă carbriolete de toate dimensiunile şi pentru toate buzunarele - de la Phantom Drophead Convertible la viitorul MINI Roadster care va fi lansat anul acesta.

Citeşte mai multe pe www.promotor.ro

 
Tag-uri:
test
,auto
,bmw

 

Versiune mobil | completa